tiistai 16. heinäkuuta 2013

Orebic - rantapäivä

Rankan reissaamispäivän jälkeen vuorossa oli rento rantapäivä. Sari oli herännyt jo vaikka kuinka aikaisin ja jumppaillut jalkaansa parvekkeella, kun minä vielä vetelin sikeitä. Kun sitten unisena kurkkasin silmälappujeni alta toivottaen hyvät huomenet, niin pirteä Sari ilmoitti lähtevänsä alakerran kauppaan ostamaan aamupalaa. Tuli ihan huono omatunto, kun minä vain pötköttelin sängyssä ja jalkavammainen matkakumppanini haki sillä aikaa aamupalaa. Onneksi kauppa ei sentään ollut kaukana.

Parvekeaamupalan jälkeen lähdimme rannalle ja löysimme ihanan rauhaisan kolosen kallioiden välistä. Tuuli oli tänään melkoinen, mutta ilman sitä olisikin ollut tukalan kuuma. Oli taas ihanaa polskia kirkkaassa merivedessä ja nauttia rantapäivästä.

Illalla lähdimme rantakadulle katselemaan iltaelämää ja tutkimaan, millaisia näkymiä toisessa päässä rantakatua on. Orebic on myös, niin kuin kaikki muutkin paikat tähän asti, todella kaunis ja viehättävä. Huomenna olisi tarkoitus mennä 20 minuutin lauttamatkan päähän Korculaa katselemaan, millainen paikka se oikein on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti