Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

NYC: päivä 6

Tämän päivän määränpäämme oli Brighton Beach ja Coney Island aivan Brooklynin eteläisessä kärjessä. Tänään emme hypänneetkään metroon heti kotiasemallamme, vaan kävelimme jonkin matkaa, ja törmäsimmekin heti lähinaapurustossamme vilkkaaseen toriin, joka hulinaa oli hauska ihmetellä.

Hyppäsimme ulos metrosta Brighton Brachen asemalla, ja tunnelma ja ympäristö olivatkin muuttuneet taas aivan toisenlaisiksi. Venäläisten suosimalla alueella melkein kaikki kyltit ovat sekä venäjäksi että englanniksi, ja kaduilla kuulee puhuttavan melkeinpä enemmän venäjää kuin englantia. Kadun hulinasta rannalle päästyämme meitä odotti pilvetön taivas ja uuvuttava kuumuus, jota päätimme paeta hetkeksi New York Aquariumiin ihmettelemään meren alaista elämää. 

Rantabulevardi oli ihana värien sekamelska ja iloiset ihmiset nauttivat vapaapäivästään suositulla huvittelualueella. Jouduimme kuitenkin pakenemaan lähestyvää sadetta, joten Coney Islandin tutkiminen jäi hieman kesken. Hyppäsimme metroon aikomuksenamme mennä tutustumaan American Museum of Natural Historyyn, mutta emme tietenkään olleet tarkistaneet, että lauantaisin museo sulkeutuu jo kuudelta. Kun sää olikin selkeytynyt Manhattanille päästyämme, päätimme tallustella Broadwayta pitkin ihmetellen lauantai-illan hulinaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti