torstai 15. elokuuta 2013

Viikko takanaNyt olisi sitten viikko takana Hertsulassa , ja hotellissa asustellaan edelleen. Kämppä on onneksi jo tiedossa, mutta näillä näkymin pääsemme muuttamaan vasta syyskuun alussa. Hotellissa asuminen ei tosiaan ole mitään herkkua, kun yrittää elää tavallista elämää. Onneksi ympäristö on niin kaunista, että ulkona kelpaa tallustella hiukka pidempiäkin retkiä.

Ja pyöräilyähän täällä tulee harrastettua. Eilenkin pyöräilimme kiertoreittiä Doetinchemiin. Olimme perillä kahdeksan maissa, niin eihän siellä enää siihen aikaan ollut mitkään kaupat tai kahvilat auki, ainoastaan jotkut ravintolat. Täälläpäin menee suurin osa kaupoista kiinni kuudelta arkena, paitsi jotkut on perjantaisin pidempään. Meidän ruokakauppa on onneksi auki yhdeksään. Meillä kun ei ole keittiötä eikä edes jääkaappia, niin joudumme ramppaamaan kaupassa yhtenään.


4 kommenttia:

 1. Terveiset sateisesta Helsingistä. Näyttää ihanan rauhalliselta. Pian nähdään! <3 //Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä on ihanan rauhallista, paitsi torstaisin on aikamoinen vilinä, kun on toripäivä! Jee pian nähdään!

   Poista
 2. Kaunista! Viiru näyttää nauttivan vapaudesta ja leppoisasta menosta. Tänään täällä paistaa aurinko. Halauksin Janette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru nauttii enimmäkseen, mutta vähän vielä jännittää, kun on niin paljon kaikkea uutta ja outoa. Määkivät lampaat on hurjan pelottavia! Nyt täälläkin paistaa aurinko, katsotaan sataako taas iltapäivällä niin kuin on kahtena edellisenä päivänä tehnyt.

   Poista