Sivut

maanantai 5. elokuuta 2013

Muuttohommia


Muutto lähestyy kovaa vauhtia, mutta vielä hommia riittää. Asuntomme alkaa jo paikoitellen näyttää melko autiolta. Minulta on kysytty jo viikkoja, että joko jännittää ja onko yhtään haikea olo. No nyt on! Aikaisemmin ei juurikaan ole ollut, mutta nyt kun kämppäkin alkaa näyttää siltä, ettei siellä enää kauaa asuta, niin haikeus on hiipinyt pikku hiljaa tunnelmiin. Toivon, ettei se kovin paljon kasva, koska haluaisin ylläpitää sitä kepeää ja iloista tunnelmaa, joka mieltäni on hallinnut viime aikoina muuttohommia järjestellessäni. Toki välillä on hieman stressannut ja ahdistanut, mutta enimmäkseen tunnelmat ovat olleet positiiviset.

Eilen Mats tuli vihdoinkin kotiin! Ehkä myös siksi alkaa tuntua siltä, että muutto on ihan kulman takana. Mats aloitti ajourakkansa aikaisin lauantaiaamua Alankomaista määränpäänään Suomi. Yön hän vietti Tukholmassa ja aamulla hän hyppäsi laivan kyytiin, ja saapui illalla Turkuun. 

Seuraavat kaksi päivää tulevat varmasti olemaan yhtä hullun myllyä, kun kämppä pitää tyhjentää ja siivota, tavarat lastata pakuun, ja  hoitaa vielä viimeisimmät asiat. Tässä muutamia kuvia pakkailujen keskeltä, onneksi Viiru sentään osaa ottaa rennosti!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti