lauantai 21. heinäkuuta 2012

Piristystä parvekkeelle

Loman alkajaisiksi päätin laittaa parvekkeen kuntoon. Huomenna voinkin sitten syödä aamupalan ja juoda aamukahvit parvekkeella! Toivottavasti ilma pysyy yhtä lämpöisenä.

Kun muutimme tähän asuntoon, kannoin kaikki mahdollisesti parvekkeelle tulevat tavarat parvekkeelle. Tänään sitten kannoin niistä suurimman osan pois, lakaisin roskat ja pesin lattian. Ajattelin laittaa parvekkeelle jonkin hauskan räsymaton, mutta unohdin sen kokonaan, kun olin kaupoilla ja muistin vasta kotimatkalla. No, ensi kerralla sitten. Onnistuin kuitenkin hankkimaan kukat ja istuintyynyt ja suloisen kesäisen tarjottimen, jolla aion kannella herkkuja parvekkeelle.

50-luvun talojen tapaan parvekkeemme on hyvin pieni. Sain sinne mahtumaan kaksi pientä tuolia ja yhden vanhan ja ränsistyneen Lundian hyllyn. Haluaisin maalata sen jollain pirteällä värillä, täytyy ensin vain päättää, että millä! Jo nyt partsista tuli viihtyisä, kunhan vain saisin vielä sinne maton ja hyllyn maalattua, niin sitten se olisi varmasti ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti