Sivut

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pieniä paloja kaaoksen keskeltä, osa 2

Kaaos asunnossamme alkaa pikku hiljaa hellittää, mutta paljon on vielä tekemistä. Olohuone on vielä täysin sekasorron vallassa kunnes tänään maalaamme yhden seinän. Seinälle olisi tarkoitus tulla kirjahylly ja emmehän voineet kiinnittää sitä seinään ennen kuin seinä on maalattu. Ja koska rakastan kirjoja ja niitä on monta laatikollista purkamatta, näyttää olohuone edelleenkin hyvin sekasortoiselta. Onneksi siihen saadaan muutosta viikonlopun aikana ja toivottavasti jo huomenna voin esitellä hieman enemmän olohuonettamme. Siihen saakka tarjoilen edelleenkin vain pieniä paloja sieltä täältä.

Hankimme kirjahyllyn ja työpöydän Lundiasta ja hyllyyn tarvittavat pienet osat tulivat suloisessa paperipussissa, aivan kuin karkkipussi! Tänään saamme vihdoin kiinnittää hyllyn seinään ja täyttää sen kirjoilla! Tai ainakin viimeistään huomenna. Viirukin tuntuu sopeutuneen uuteen kotiinsa hyvin. Viiru on intoutunut niin kovin repimään pehmoleluistaan sisuksia ja hieman myös nielemään niitä, että nalle on täytynyt nostaa hyllyn päälle odottelemaan.

Näissä kuvissa näkyy myös hieman työtuolia, jonka raahasin kotiimme muutama päivä sitten lähikirppikseltä. Tai oikeastaan raahasin sitä vain puolet matkasta ja loppumatkan sain kanniskella huomattavasti kevyempää pinnatuolia, kun kantoapuni saapui minua vastaan. Haluaisin päällystää työtuolin uudelleen vaaleanharmaalla kankaalla. Nyt se on mielestäni hieman liian tumma möhkäle ja on toki kangas hieman kulunutkin. Tuolin verhoilu ei tosin ole nyt juuri ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä, joten se saa jäädä vielä odottelemaan aikoja, kun tärkeämmät asiat on tehty. Voi olla, että parin viikon päästä lomaviikollani intoudun sitä uudistamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti