lauantai 23. kesäkuuta 2012

Mökkimökkeröinen

Lupasin aikaisemmin esitellä lisää kuvia mökiltämme, jonka olohuone on saanut uuden ilmeen. Muutoksessa on hyödynnetty mahdollisimman paljon vanhoja huonekaluja, ainoastaan toinen lavereista ostettiin. Sekin löytyi Kierrätyskeskuksesta kympillä. Laverit eivät taida olla kovin haluttuja, koska niitä oli siellä useampikin odottamassa uutta omistajaa. Suurin osa huonekaluista oli jo aikaisemmin tässä huoneessa, mutta nyt ne saivat uuden ilmeen maalilla. Vihreän puisen kaapin raahasimme aitasta ja se sai uuden mahdollisuuden päästessään huoneen nurkkaan. Siihen se sopiikin täydellisesti ja tuo huoneeseen kaivattua säilytystilaa. Vanhat puulaatikot löysimme ladosta. Pesimme ne perusteellisesti ja ne pääsivät palvelemaan tv-tasona. Huone jäi vielä viimeistä silausta vaille, mm. taulut jäivät vielä laittamatta, mutta jo nyt se näyttää mielestäni aivan ihanalta!


Tämä vaaleanvihreä hyllykkö oli aikaisemmin ruskea, muistaakseni kutakuinkin saman värinen kuin keinutuoli. Nyt se sai ylleen ihanan vihreän värin ja takaseinälle kesäistä tapettia.
Vaaleanvihreä kaappi sai sisälleen söpöt punaruutuiset hyllypaperit.
Tämä arkku sijaitsee keittiön puolella, mutta sekin muuttui ruskeasta pirteämmän väriseksi, joten ajattelin sen sopivan olohuoneen muutoksen seuraan. Sisältä arkku on joskus aikoinaan maalattu hauskan keltaiseksi ja sellaiseksi se saikin jäädä. Ajattelimme ehkä myöhemmin lisätä jonkinlaisen koristekuvion arkkuun, mutta tällä kertaa emme sitä ehtineet tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti