sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kaapelikelat

Uuteen asuntoomme tulee joitain hauskoja ja hieman epätavallisiakin kalusteita. Sohvapöydiksi meille tulee kaapelikelat, jotka olen maalannut valkoisiksi. Pari päivää sitten kaapelikelojen muodonmuutos hieman kauniimmiksi alkoi. Isäni auttoi minua paljon ja tekikin suurimman osan valmistelutyöstä, jota tarvittiin ennen maalausta. Minä sitten hoidin maalauksen ja tänään kävin maalaamassa toisen kerroksen valkoista maalia. Kelat näyttävät hauskoilta ihan ilman maaliakin, mutta ovat hieman liian ronskit meidän makuumme sellaisinaan. Valkoisina ne sopivat meille varmasti loistavasti ja myöhemmin aiomme vielä hankkia niihin päälle lasilevyt. Alimmassa kuvassa kelat ovat saaneet vasta ensimmäisen kerroksen maalia. Esittelen kelat vielä uudestaan uudessa asunnossamme, hauskaa nähdä miltä ne siellä näyttävät!


2 kommenttia:

  1. Kovan putsaustyön olette tehneet! Hyvä, koska lopputulos on siten aivan mahtava. Tuskin maltan odottaa niitä oikeassa ympäristössään. (painavatko aivan valtavasti?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne toki jonkin verran painaa, mutta ehkä kuitenkin vähemmän kuin kuvittelisi. :) Mäkään en malta oottaa, että nään ne oikeessa ympäristössään!

      Poista