sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Haaste

New Day -blogin ihana Jenni lähetti minulle ensimmäisen haasteeni. Kiitos haasteesta Jenni! Aikaa on jo vierähtänyt paljon, mutta vihdoin ennätän tarttua haasteeseen. Jos en ole vielä muistanut kertoa, niin meillä Hertsulassa on ollut nettiongelmia vaikka muille jakaa. Otan osaa tähän haasteeseen tällä erää vastaamalla Jennin kysymyksiin, toivottavasti myöhemmin muistan myös lähettää haasteen eteenpäin.
 
Tässä haasteen säännöt / The rules of the challenge:
1. Thank the person who gave you this challenge.
2. Answer the 11 questions proposed for you.
3. Make up 11 questions.
4. Share the acknowledgement for 11 blogs with under 200 readers
  
1. Osaatko nauttia elämän pienistä iloista?
Useimmiten osaan! Tätäkin on joutunut välillä opettelemaan, mutta onneksi yhä enenevissä määrin muistan nauttia niistä pienistä jutuista.
 
2. Mistä suutut?
Suuttumiseni liittyy usein ihmisten välinpitämättömyyteen, itsekeskeisyyteen ja paremmuuden todisteluun. Myös havaittessani itsessä tällaisia piirteitä, harmistun.
 
3. Missä olet luovimmillasi?
Kotona, joko omassa tai muiden. Rakastan sisustamista ekologisella otteella, ja monesti oman kodin kohdalla auttaa ottaa vähän etäisyyttä, niin näkee asiat taas aivan uudella tavalla.
 
4. Oletko syksyllä energinen ja valmis kaikkeen uuteen, vaiko syysmasentunut?
Syksy on minulle juurikin energisyyden ja inspiraation aikaa. Jännä kyllä muutamat rankimmat hetket elämässäni ovat osuneet juuri syksyihin, mutta yleisesti syksyjeni tunnelma on inspiroitunut ja jouluun valmistautuva. Olen joulufani, ja mielestäni on ihan ok alkaa valmistautumaan jouluun jo syyskuussa.
 
5. Mitä söit tänään?
Aamupalaksi söin leipää, jogurttia, kananmunaa, kahvia ja teetä, sekä muutaman keksin, onhan tänään sentään synttärini. Lounaaksi nautin uunilohta, perunoita ja salaattia, nam!
 
6. Mitä ruoka/ravinto ensisijaisesti sinulle merkitsee?
Polttoainetta. Monesti ajattelen, että onpas tylsää, kun pitää taas syödä, paljon mieluummin käyttäisin ajan johonkin muuhun. En siis ole mikään ruoanlaittaja enkä ruoalla nautiskelija. Toki pidän hyvästä ruoasta, ja osaan arvostaa hyviä raaka-aineita ja rakkaudella tehtyä ruokaa, mutta arjen tohinoissa toivoisin joskus, että ihmisen voisi tankata samalla lailla kuin autot. Tämä ajattelu liittyy myös siihen, että urheilen välillä paljon, ja riittävän proteiinin saanti on vaikeaa, ja syöminen tuntuu juurikin tankkaukselta. Olen kasvissyöjä (kylläkin rennolla otteella, eli suuhuni eksyy välillä juurikin kalaa tai kanaa), joten proteiinin saanti ei ole aivan niin yksinkertaista kuin sekasyöjillä.
 
7.Mitä valmistat useimmiten lempikasviksistasi?
Hmm, tähän on tosi vaikea vastata. Minulla ei kerta kaikkiaan ole mitään tiettyä, jota valmistaisin usein. Rakastan kasviksia, joten teen niistä paljon kaikenlaista. Ehkäpä kuitenkin yleisin on wokissa tehtävät kasvisruoat.
 
8. Lemppari suklaasi?
Tumma, merkillä ei niin väliä.
 
9. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Hiukka kumpaakin eri tavalla. Herään usein melko ajoissa, mutta parhaat inspiraation hetket saattavat liittyä iltoihin.
 
10. Mitä mieltä olet luonnonkosmetiikasta ja käytätkö itse?
Olen hyvin kiinnostunut ja innostunut luonnonkosmetiikasta, mutta kaupasta ostettavat tuotteet ovat useimmiten liian kalliita kukkarolleni. Itse tehtävä luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös, mutta en ole ainakaan vielä perehtynyt asiaan niin, että olisin päässyt tekovaiheeseen asti.
 
11. Minkälaisesta musiikista pidät?
Niin monenlaisesta. Spotifysta laitan usein singer/songwriter radion päälle. Pidän myös jazzista, reggeasta... En ole kovin paljon tutustunut eri musiikkilajien nimityksiin, eli siksi niiden listaaminen päättyy usein lyhyeen, niin kuin myös nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti