torstai 3. toukokuuta 2012

Muuttoa odotellessa

Odotan jo innolla muuttoa uuteen kotiimme. Vielä pitäisi malttaa pari kuukautta odotella. Olen jo ahkerasti lueskellut sisustuskirjoja ja -lehtiä ja suunnitellut sisustuksen jo melko valmiiksi. Rakastan kirkkaita värejä, mutta myös rauhallisia, pehmeitä ja maanläheisiä värejä. Siksi aionkin tehdä olohuoneesta  ja makuuhuoneesta rauhallisia luonnonläheisin värein ja materiaalein. Keittiö ja eteinen saavat sitten osakseen hieman enemmän väriä. Keittiössä pidän punaisesta, mutta ainakin ripaus keltaistakin sinne on tulossa, sillä söpö Muuton Myy-valaisin, joka meillä nyt on eteisessä, saa uudessa kodissa paikan keittiöstä. Samanlaisen valaisimen, mutta vihreän, aiomme laittaa eteiseen. Myy-valaisinta myy ainakin Finnish Design Shop.

Joillekin rakkailla asioille en ole vielä keksinyt paikkaa uudessa kodissamme, mutta eivätköhän ne sitten löydä itsestään paikkansa, kun pääsemme muuttamaan. Minusta nykyisen kotimme Puu-Vallila-verhot ovat ihanat, mutta uuteen kotiin liian lyhkäiset. Ehkä ne päätyvätkin siellä sohvatyynyiksi. Voi olla, että myös makuuhuoneen pilkkuverhoista tulee tulevaisuudessa aivan jotain muuta, ehkäpä pöytäliina.


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja suunnitelmia! Jos sinulla aikaa, kotimme kaipaa ilmettä ja kodikkuutta! Osaisinpa laittaa tavarat esille kuin sinä....

    VastaaPoista